Snipper

Welkom bij Snipper, een programma voor de:

• Verlofdagenadministratie
• Ziektedagenadministratie
• Urenadministratie
• Bezettingsplanning personeel

Kortom: een softwarepakket om binnen bijna alle CAO en boekjaarsystemen uw snipper-, ATV- en ziektedagen te registreren, administreren en te rapporteren.
 
Het pakket kent een geavanceerde en een eenvoudige instelling. De eenvoudige instelling wordt gebruikt bij omgevingen waarin men geen gebruik wil maken van allerlei toeters en bellen aan een softwarepakket. Indien u toch kiest voor de geavanceerde versie dan betaald u niets extra. U kunt de geavanceerde versie direct omschakelen naar de eenvoudige en omgekeerd zonder dat het pakket hiervoor opnieuw moet worden ingericht. Indien u tijdens het werken met de software op onvolkomenheden stuit, aarzelt u dan niet om dit aan de auteurs te vertellen door middel van het sturen van een e-mail bericht naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Indien u gekozen heeft voor het jaarlijks onderhoud dan kunt u gedurende de onderhoudsperiode gebruik maken van gratis support en gratis updates. Er verschijnen regelmatig updates van Snipper. Dit gebeurt naar aanleiding van gebruikerswensen of van wettelijke wijzigingen.

Links in het menu treft u de diverse hoofdonderwerpen en onderwerpen aan. U kunt in deze pagina naar beneden scrollen om alle mogelijke functies van het pakket te bekijken.