Articles

Welkom

Welkom bij Snipper. Het verzuimregistratiepakket voor het midden- en kleinbedrijf.

Snipper is een verzuimregistratiepakket waarin alle soorten van verzuim kunnen worden vastgelegd, zoals verlofdagen, ATV, zelf gedefinieerde dagen, ziekteverzuim, urenadministratie etc. Snipper is niet toegespitst op een bepaalde CAO en heeft alle facetten in zich waar je als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf mee te maken hebt: personeelsleden, verschillende dienstverbanden, personeelswisselingen, etc.  Kijkt u verder om te beoordelen of Snipper voor u de juiste oplossingen biedt.

Snipper kan ingesteld worden voor een eenvoudige omgeving maar kan ook functioneren in een geavanceerde omgeving. Door middel van een enkele instelling kunt u Snipper in geavanceerde modus of weer terug zetten. Snipper is een intuïtief en hierdoor eenvoudig te bedienen programma.

U kunt Snipper gebruiken binnen een netwerk maar ook op een losse pc. U kunt met meerdere gebruikers tegelijkertijd met het pakket werken. Snipper werkt met Windows XP, Windows Vista en Windows7, Windows 8 of op (terminal)servers met Windows2003,  Windows2008 en Windows2012.

Snipper is een voordelig pakket in vergelijking met andere aanbieders. Download hier een proefversie en ervaar hoe eenvoudig en snel een verzuimregistratie is opgezet en bijgehouden.

Verlofdagenadministratie, Verzuimdagenadministratie, Ziektedagenadministratie, Urenadministratie, Planning, Personeelsadministratie