Systeembeheer

Het onderhouden van computers en servers worden door ons professioneel uitgevoerd. Wij creëren of behouden voor u een stabiele situatie waarbij de levensduur en functies van uw automatisering zo optimaal mogelijk kan worden benut. Wij zijn gespecialiseerd in computers welke gebruik maken van het Windows besturingssysteem.

 Als u een probleem heeft met een van uw computers, een server of uw netwerk dan wilt u natuurlijk niets liever dan zo snel mogelijk geholpen te worden. Ernstige problemen moeten snel opgelost kunnen worden en minder ernstige kunnen wellicht even blijven liggen.

Beheer

Het beheer van uw computers en computernetwerk kunt u aan ons overlaten. Zo kunnen wij meestal al maatregelen nemen voordat er daadwerkelijk storingen optreden. Onze focus ligt op het MKB. U betaalt bij ons alleen het gebruik van de ICT diensten waardoor u gedurende de gehele openingstijden van uw bedrijf de beschikking heeft over professionele ICT ondersteuning, zowel telefonisch als bij u op lokatie. Deze diensten zijn in veel gevallen voordelig dan het zelf in huis hebben van ICT personeel.

Wij beheren computersystemen van 1-persoons bedrijven tot het middensegment van het MKB.

Overeenkomsten

Als u dat wilt, werken wij met overeenkomsten waarbinnen gegarandeerde responsetijden kunnen worden vastgelegd en ook worden nagekomen. U kunt de goede werking van uw systeem tegen een vooraf afgesproken prijs gerust aan ons uitbesteden. Zo weet u van tevoren exact wat en hoe hoog de toekomstige kosten voor het zo storingsvrij mogelijk werken van uw computersystemen zijn.